Blogolj!

A magyarországi pszichológia királynője - Dr. Bagdy Emőke

2020.10.17.
Bagdy Emőke neve eddig sem csengett ismeretlenül előttünk, hiszen a több évtizedes pályafutása során számtalanszor „találkozhattunk” már vele, különböző előadások, médiaszereplések vagy éppen a közösségi platformokon keresztül, ahol mindig azon volt, hogy segítsen az embereknek irányt mutatni. Arról pedig nem is beszélve, hogy ha meghalljuk valamiről előadást tartani vagy éppen valamiről nyilatkozni, az embert rögtön melegség tölti el, és áramlik benne az a pozitivitás, ami a doktornőből is árad. Most mégis ott tartunk, hogy támadások kereszttüzébe került, ráadásul mindezt kollégáinak köszönhetően. Nézzük, hogy ki is az a Bagdy Emőke és mi a „bűne”?

Kapás Boglárka 5 évesen megnézte Egerszegi Krisztina videóját…

2017.12.23.
Bara Arisztid
Kapás Boglárka neve jól ismert, és nemcsak az úszósport szerelmeseinek. Legutóbb, idén decemberbe dobogtatta meg a szívünket, hiszen 400 gyorson ő nyerte nekünk Koppenhágában a legcsillogóbb aranyat a rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

Bagdy Emőke a nemzet lélekgyógyásza

2017.08.26.
Bara Arisztid
Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus évtizedek óta kutatja és hirdeti az egészséges lelki működés tanait, állhatatosan mutatja a boldog és a kiegyensúlyozott élet felé vezető utat. De meghalljuk-e amit mond?

Ezeket a cikkeket olvastad már?