Blogolj!

Chrudinák Alajos – A televíziózás élő legendája

Talán senkinek sem kell bemutatnunk Chrudinák Alajos újságírót, a Magyar Televízió legendás riporterét, hiszen olyan kultikus műsorok fűződnek a nevéhez, mint a Panoráma, a Parabola, a Szemtől szemben vagy a Fórum.

Várkonyi Andrea – Olykor váltani kell?

2018.10.13.
Bara Arisztid
Nem tudok csak úgy szó nélkül elmenni Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása mellett. Azt megértem, ha valaki másra vágyik és akár teljesen másra vált a munkában, de a családját nem veti le csak úgy az ember.

Nem volt szilveszter Antal Imre nélkül

2017.12.30.
Bara Arisztid
Életem első szilveszteri műsorát is meghatározta, de szerintem az utolsót is, mert azóta egyáltalán nem kapcsolom be a tévét szilveszterkor, maximum a himnusznál. A mai műsorok már nem ugyanazok. Nagyon nem.

Demcsák Zsuzsa, a botrányhős

Demcsák Zsuzsa valóban csak a botrányairól lenne híres? Mert abból számos volt/van neki. Sajnos bármennyire is kutattam utána, egy kisgyermekes családoknak írt receptkönyvön és a beszédes A másik életem című könyvén kívül nem nagyon találtam semmit. Ez is beszédes. Vagy minket csak a botrányok érdekelnek?

Majka villanyszerőlőként kezdte, ma meg...

2017.04.22.
Bara Arisztid
A valóságshow sztár, rapper, színész, dalszövegíró és műsorvezető 1979. augusztus 5.-én, Ózdon látta meg a napvilágot. Szülei akkor biztosan nem sejtették még, hogy a kis Pétert egy ország fogja ismerni és szeretni.

A Recept Klubtól a Lovasíjászig

2017.04.08.
Bara Arisztid
Kaszás Gézát (60) – ha jól emlékszem – az RTL Klub Recept Klub című főzős műsorában ismertem meg. A jóképű, mindig vidám és szerintem főzni nem igazán tudó – ez a feladat inkább társára, Kovács Lázárra hárult – fiatalember egyből belopta magát a szívembe. Aki nem mellesleg üzemszervező üzemmérnök. Ha nem tudták volna.

Gundi mindig talpon marad

2017.02.18.
Bara Arisztid
Gondolkodtam, hogy használhatom-e Gundel Takács Gábor becenevét a bejegyzés címében. Azért vacilláltam rajta, mert a sportriporter, műsorvezető egy roppant tiszteletreméltó, igazán jó arc. Műveltsége, intelligenciája, villámgyors észjárása, egyenes gerince mindenképpen arra ad okot, hogy ne becézgessük. Ám...

Ezeket a cikkeket olvastad már?