Blogolj!

Kovács Kati – Minden idők legsikeresebb magyar énekesnője

2019.11.02.
Bara Arisztid
Hihetetlen, de Kovács Kati a múlt héten ünnepelte 75-dik születésnapját. Amit a hangján kívül a legjobban szeretek benne, hogy ennyi idő és siker után is ugyanaz a kedves, természetes, minden allűröktől mentes egri lány maradt. Ezt már csak onnan is tudom, hogy néhány éve összefutottam vele egy boltban, ahol – már nem is emlékszem miről, de – váltottunk néhány szót. Azóta még jobban tisztelem és szeretem.

Tóth Gabi – A híresség, aki ember tudott maradni

Mostanában sokat hallani az ezer arcú Tóth Gabiról (31), kicsiny országunk egyik legismertebb énekesnőjéről. Hogy miért? Nemrég jelentette be, hogy eljegyezték, most pedig az látott napvilágot, hogy babát vár. De emlékszünk még arra, hogy honnan jött és hogyan változtatta külsejét az évek során?

Csepregi Éva – Két ember közt legrövidebb út egy mosoly

2018.12.22.
Bara Arisztid
Nemsokára itt a szenteste. Micsoda kiszúrás, hogy az Évák és a Ádámok ezen a napon ünneplik a névnapjukat is. Dupla ünnep. Ezért választottam Csepregi Évát e heti jó arcomul. Azt a Csepregi Évát, akinek személyiségéből és zenéjéből áradó mosolya, vidámsága és elképesztő energiája gyerekkorom óta kísér engem.

Marton Éva a világ színpadára termett

2018.07.07.
Bara Arisztid
Marton Éva nemrég ünnepelte 75-ik születésnapját. A világ egyik legkiemelkedőbb drámai szoprán énekesnője ma már nem lép színpadra, ám e helyett továbbadja legnagyobb kincsét: a hatalmas tudását.

Mi történt Rúzsa Magdival?

Emlékszel még, amikor egy nyílt tekintetű, tiszta lelkű, fiatal vajdasági lány tűnt fel a Megasztár válogatójában? A 20 éves, kis szülész-, nőgyógyászati nővér úgy énekelt minden zenei kíséret nélkül, hogy a zsűri csak ennyit tudott mondani: őstehetség...

Ezeket a cikkeket olvastad már?