Blogolj!

Cseh Tamás – Általa egy-egy dallal több lett a világ

2019.08.03.
Bara Arisztid
Tíz évvel ezelőtt, 2009-ben búcsúztunk el Magyarország XX. századi krónikásától, Cseh Tamástól. Pár nap múlva, augusztus 8-án, Kővágóörsön a KŐFESZT-en méltón emlékezhetünk sokunk életének meghatározó művészére.

Pély Barna – Több, mint húsz éve a pályán

2019.06.08.
Bara Arisztid
Mostanában valahogy csak színészekről és sportolókról írtam, ezért elkezdtem átfuttatni a rendszeren az ismert és kedvelt, továbbá az ismert és egyáltalán nem kedvelt sztárokat. Egyszer csak megszólalt a rádióban a „Keserű méz” című nóta és akkor már tudtam, hogy a következő Heti jó arc nem más, mint Pély Barna lesz.

Koós János – A sors nem akarta, hogy zenész legyen

2019.03.09.
Bara Arisztid
Milyen érdekes az élet. Koós János sohasem szeretett volna énekes lenni. Zenésznek tanult, de az út, amire rálépett akarata ellenére eltérítette. Kétszer is olyan egyértelmű jelzést kapott, hogy elengedte dédelgetett álmát és máris a nem áhított rivaldafényben találta magát. Visszavonhatatlanul.

Cseh Tamás egy szál gitárral mesélt az életünkről

2018.01.06.
Bara Arisztid
Cseh Tamás egy korszak és egy ország dalnoka volt. Keverte a költészetet a popzenével egy nagyon színpadias, mégis lecsupaszított környezetben, ettől lett sikeres, sőt kultikus alakja a kornak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?