6360 fővel emelkedett a fertőzöttek száma itthon
Ezzel 192 047 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában és elhunyt 115 beteg, így az elhunytak száma 4 229 főre emelkedett.
Blogolj!

Tóth Gabi – A híresség, aki ember tudott maradni

Mostanában sokat hallani az ezer arcú Tóth Gabiról (31), kicsiny országunk egyik legismertebb énekesnőjéről. Hogy miért? Nemrég jelentette be, hogy eljegyezték, most pedig az látott napvilágot, hogy babát vár. De emlékszünk még arra, hogy honnan jött és hogyan változtatta külsejét az évek során?

Szegénységbe született

Tóth Gabi 1988. január 17-én született Tapolcán. Ugyan Gabi és testvére, Vera élete ránézésre tökéletesnek tűnhet – szépek, sikeresek, és van mit a tejbe aprítaniuk –, azonban a Tóth lányok élete gyermekkorukban cseppet sem volt könnyű, mert nagy szegénységben nőttek fel. Gabit sokszor meg is alázták emiatt.

„22-en voltunk egy osztályban, ahol a cigánygyerekek befogadtak, a többiek lenéztek. A romákhoz jártam ebédelni, gyakran több volt nekik, mint nekünk otthon. Életem legmegalázóbb élménye, amikor a sulinkat összevonták egy menő iskolával, és minket átvizsgáltak, nem vagyunk-e tetvesek”

– vallott a tapolcai évekről az énekesnő.

A család egy egyszerű lakásban élt, Gabi, nővérével, Verával pedig apró kis szobán osztozott. Hogy legyen egy kis pénze, nyaranta a mezőn hagymát dugványozott, takarított, mosogatott és fagyit árult.

Gabi és testvére Vera / Fotó: Facebook

Érettségi, vagy karrier?

Nagyon fiatalon, 2004 őszén indult a Megasztár második szériájában, ahol a harmadik helyezést szerezte meg, s egyben ő volt a legjobb helyezést elért női előadó. Ezáltal elnyerte a „2005 legjobb női hangja” címet.

Gőzerővel kezdett dolgozni, már 2005-ban önálló albumot adott ki Fekete virág címmel. A lemezbemutató koncert 2006-ban a Művészetek Palotájában volt.

Még ebben az évben a VIVA újonnan induló A Stáb című valóságshow-jában Mark, AFC Tomi és Zimány Linda mellett főszerepet kapott, amely a VIVA legnézettebb műsora lett.

Gabinak döntenie kellett, vagy a tanulmányait fojtatja, vagy a karrierjét építi tovább.

Amikor a Megasztárba bekerültem, már nem nagyon jártam iskolába. Pont akkor kezdtem a középiskolát, a kettőt pedig lehetetlen volt együtt csinálni. Mindennap négyórás vonatutat tettem meg Budapest és Tapolca között, és aztán feladtam

– mesélte Gabi a Metropolitan Egyetemen tartott egykori beszélgetésen.

Innen most az üzenem Gabinak, hogy sohasem késő! Talán még vérszemet is kap.

Így lett egy hétköznapi kislányból igazi díva

Gabi híres extrém öltözködéséről és folyamatos megújulásáról. Egyszerűen lenyűgöző, hogy az énekesnő milyen metamorfózison ment keresztül ezidáig.

Ezek a képek önmagukért beszélnek:

Gabi ugyanaz maradt, aki volt

Én csak egyszer találkoztam Tóth Gabival. Akkor már javában hírességnek számított, ismerte az egész ország. Ugyan abban a boltban nézelődtünk, amikor lehajoltam valamiért és ezzel a lendülettel a pólómba tűzött napszemüvegem a padlón landolt. Még egy jóízű káromkodás sem hagyta el a számat, amíg az énekesnő odapattant, felkapta a szemüvegemet és már nyújtotta is felém mosolyogva. Nem hittem a szememnek, csak megköszöntem szépen és azóta is úgy gondolok Tóth Gabira, mint egy hírességre, aki ember tudott maradni.

Leadkép: instagram / képek: facebook

1
https://hetijoarc.blogstar.hu/./pages/hetijoarc/contents/blog/72431/pics/lead_800x600.jpg
énekesnő,Megasztár,Tóth Gabi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-05-05 12:12:14
Csak egy rövid idézet:
" Embernek lenni mindég, minden körülményben. "
(Forrás: Arany János: Epilógus c. alkotása)
A Gabinak - a jelek szerint - ez sikerült, aminek minden józan gondolkodású ember örülhet is.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?