6360 fővel emelkedett a fertőzöttek száma itthon
Ezzel 192 047 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában és elhunyt 115 beteg, így az elhunytak száma 4 229 főre emelkedett.
Blogolj!

Várkonyi Andrea – Olykor váltani kell?

Bara Arisztid

Nem tudok csak úgy szó nélkül elmenni Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása mellett. Azt megértem, ha valaki másra vágyik és akár teljesen másra vált a munkában, de a családját nem veti le csak úgy az ember. Ha valami elromlott, ellaposodott, azon igenis lehet segíteni, csak elszántság kell hozzá. Ez hiányzik ma. Hogy miért? Mert mindenki a könnyebb utat választja.

Tudom, hogy habkönnyű ítélkezni, de én is voltam ilyen helyzetben. Kétszer is. Először túl fiatal voltam, aztán túl szerelmes – persze egy másikba. Ma már máshogy cselekszem. Sokkal jobban meggondolom a következő lépést. Azt hiszem sikerült felnőnöm, és ez boldogsággal és nyugalommal tölt el.

Mai fejjel mindenkinek azt javaslom, hogy ne féljünk segítséget kérni, mielőtt visszavonhatatlanul elengednénk azt, akivel addig annyi sok évet leéltünk. El lehet menni párterápiára, vagy akár egy tantra tanfolyamra, ahol megtanulhatjátok, hogy, lehet szeretetet adni és kapni úgy, hogy újra összeforrjatok, ha lehet még szorosabban, mint azelőtt. Hidd el, hogy megéri!

Ha meg már ezek sem segítenek, akkor talán jobb is különválni. Azonban amit a tantrán, vagy a párterápián tanultál az már a tiéd lesz és egy új kapcsolatban remekül tudod majd kamatoztatni.

A lelkifröccs után azonban kanyarodjuk vissza Várkonyi Andreára, hiszen ő az e heti jó arcunk főszereplője.

Várkonyi Andrea Szegeden született 1974. november 11-én. A gimnázium elvégzése után a Szegedi Orvostudományi Egyetemen tanult tovább, közben a Szegedi Kábel Televíziónál vezetett műsorokat. Két évig belgyógyász rezidensként dolgozott a Szegedi I. számú Belklinikán. 2000-ben szerezte meg második diplomáját is egészségügyi közgazdász-menedzser szakon

Andrea édesapjával. A szülei is orvosok. / Fotó: vitalmagazin.hu

2002-ben tűnt fel műsorvezetőként a TV2 Tények című műsorában, ahol egészen 2016-ig dolgozott. (Andrea 2002-ben a Tényekben, 17:50-től)

Ennyi év híradózás után jött a váltás, saját talk-show-t kapott, a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsort.

Franciául, angolul és spanyolul is beszél. Kommunikációt és önismeretet tanít a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

2007-ben született meg Nóri, Bochkor Gáborral közös kislánya. Elképesztő, de a munka és a gyerek mellett, még volt energiája továbbtanulni és pszichológusi diplomát szerezni.

„Olyan típus vagyok, ha azt csinálhatom, amit szeretek, az erőt ad, megtöbbszöröződik az energiám. Volt olyan nap, amikor lementem Szegedre tanítani, aztán délután vissza, hogy megnézhessem a kislányom előadását, majd szombaton újra le Szegedre, délután pedig ismét Budapest, hogy megírjak egy intelligenciatesztet. A Mensa teszt eredményére nagyon büszke vagyok, Mensa HungarIQa-tag lettem. Az intelligenciateszt eredménye szerint az emberiség legintelligensebb egy százalékába tartozom. Határozottan jó érzés Sharon Stone-nal egy klubba tartozni.”


- nyilatkozta ez év januárjában a sonline.hu-nak Andrea.

Andrea élete megint elérkezett egy fordulóponthoz. Pszichológusként szeretne tovább dolgozni és egy másik férfi oldalán ébredni reggelente, mint kislányának apja. Mint most már tudjuk – ha eddig nem is –, hogy Várkonyi Andrea rettentően okos nő. Szerintem, tudja, hogy mit csinál.

Lead kép: Fem3

https://hetijoarc.blogstar.hu/./pages/hetijoarc/contents/blog/61572/pics/lead_800x600.jpg
műsorvezető,orvos,pszichológus,Várkonyi Andrea
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?