6360 fővel emelkedett a fertőzöttek száma itthon
Ezzel 192 047 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában és elhunyt 115 beteg, így az elhunytak száma 4 229 főre emelkedett.
Blogolj!

Borbás Marcsi a magyar étkek nagykövete

Bara Arisztid

Borbás Marcsi a kilencvenes évek közepén kezdett el televíziózni. A mindig mosolygós, természetes Marcsit hamar megszerették a nézők – köztük én is –, de a legnagyobb sikert a Gasztroangyal című sorozat hozta neki. Nem csoda.

Fotó: Facebook

Borbás Marcsi hosszú útja a gasztroangyalságig

Borbás Marcsinak remekül áll a gasztroangyal szerep, azonban hosszú út vezetett idáig. Dióhéjban összeszedtem a fontosabb állomásokat

Első önálló műsorvezetői munkája a Magyar Televízióban, 1996-ban a Telemázli-sorsolás volt.

Ezt követte a Játék határok nélkül, melynek három évadon keresztül volt a háziasszonya. Borbás Marcsi 1997-ben debütált Gundi mellett, majd a következő két évben ő lett a műsor háziasszonya, Gundel Takács Gábor pedig a stúdióból kommentátorként jelentkezett be.

1997 és 1998 között Rózsa Györggyel közösen vezette a Szombat Este, majd a Zeneszombat című zenés show-műsort - utóbbinak műsorvezetője és felelős szerkesztője is volt.

Ezt a Naprakész című magazinműsor és a számára nagyon kedves Főtér című országjáró magazin követte.

2002-ben csatlakozott a frissen alakult Hír TV stábjához, ahonnan 2011 őszén újra a köztévéhez került az akkor már nagy népszerűséggel futó Gasztroangyallal, ami máig igen sikeres.

Marcsi végérvényesen a magyar étkek nagykövete lett

Fotó: Facebook

Borbás Marcsi hosszú évek óta és töretlen népszerűséggel újra és újra bebizonyítja, hogy Magyarország finom. Ugyan a téma roppant hálás, de Marcsi személyisége sokat hozzáad a műsorhoz. Természetessége teszi hitelessé.

Vajon mitől lett és maradt egy „egyszerű”, kedves és természetes, ez által hiteles nő?

Meggyőződésem, hogy ha valaki átesik egy traumán, akkor megváltozik, sőt megvilágosodik. Ilyenkor a helyére kerülnek a dolgok, azaz az lesz a fontos, ami valóban fontos.

Marcsit már gyerekkorában érte egy ilyen trauma. Egyszer a klinikai halál állapotába került, újra kellett éleszteni, ugyanis perforálódott vakbele.

„A végtelen nyugalomra emlékszem csak belőle. Nem értettem, hogy miért ideges minden orvos körülöttem, miközben én nagyon nyugodt vagyok. Valószínűleg ez is befolyásolja a jelenlegi habitusomat, hogy átéltem egy ilyet"

- nyilatkozta egyszer Marcsi

Ezek után, a szövődmények miatt egy évig kórházban kellett feküdnie, még egy karácsonyt is a kórteremben töltött. A szüleit az orvosok már a legrosszabbra is felkészítették.

Rengeteg magyar receptet köszönhetünk neki

Mi magyarok imádjuk a hasunkat. Még aki konzervatív is az étkezésben, az is imádja kóstolgatni az elfeledett, különleges és teljesen egyszerű, de nagyszerű magyar ételeket. Ezt elsősorban neki köszönhetjük.

Férfi létemre még én is szeretem nézni a műsorát, különösen akkor, amikor már szexin becsiccsentve vezeti azt. Ezért mondom, hogy Marcsi egy igazi angyal, gasztroangyal.

https://hetijoarc.blogstar.hu/./pages/hetijoarc/contents/blog/57782/pics/lead_800x600.jpg
Borbás Marcsi,Főtér,Gasztroangyal,magyar,Magyar konyha,trauma
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?