2079 fertőzött, 63 halott
A járvány megjelenése óta összesen már 63 642-en fertőződtek meg. Az elmúlt huszonnégy órában 63 többségében idős, krónikus beteg halt meg, így az elhunytak száma 1535 főre emelkedett, 16 646-an pedig már meggyógyultak.
Blogolj!

A VAJNA TÍMEA-JELENSÉG, AVAGY HOGYAN LETT PALÁCSIK TÍMEÁBÓL VAJNÁNÉ

Egyszer csak feltűnt egy fiatal – akkor még gyönyörű – lány, aki azzal vált ismertté, hogy akkori párja, Damu Roland színész (a lány elmondása szerint) bántalmazta. A zaklatott, csinos, fiatal hölgyet nem más, mint Andy Vajna kezdte el vigasztalni. Ez annyira jól sikerült, hogy végül kimondták a boldogító igent. Hogy vajon kit boldogít jobban ez az igen, azt nem igazán tudom eldönteni. Mindenesetre az akkor még gyönyörű lány egy lófejű, kőkemény üzletasszonnyá vált.

Vajna Tímea, lánykori nevén Palácsik Tímea 1982. október 3-án látta meg a napvilágot Miskolcon. A kórházból szülei Timit egy kis bérlakásba vitték haza. A kislánynak akkor még külön szoba sem jutott. Ágyát egy függönnyel kerítették le szülei hálórészéről. Hatéves koráig laktak itt, amikor az építészmérnök apa és a kohómérnök anya felépítették kertes, többemeletes házukat.

Tímea kislányként arról álmodott, hogy egyszer királynő lesz a legszebbek között. Ezért 19 évesen már bikiniben vonult a közönség előtt, hogy megmutassa csodás idomait egy szépségversenyen, majd 25 évesen az RTL Klub A Királynő című műsorában is szerepelt.

Palácsik Tímeaként 2008 novemberében / Fotó: femina.hu

Ám Tímea nem csak szépségével volt elfoglalva. A miskolci Herman Ottó Gimnáziumban érettségizett, majd a miskolci egyetemen tanult nemzetközi üzleti marketinget. Diplomamunkáját a tematikus online hirdetési piacról írta. Ezt a tudását hasznosította Gattyán György online pornóval foglalkozó cégénél, ahol egy éven át dolgozott internetes hirdetési menedzserként. Ezek után került a Sanomához, ahol két évig televíziós és rádiós bartermegállapodások lebonyolítását intézte. Két nyelven is beszél. Szóval egyáltalán nem tehetünk olyan kijelentést, hogy egy üresfejű libáról van szó.  Inkább úgy fogalmaznék, hogy ő egy kellően céltudatos, a cél érdekében mindent bevető, okos nő.

Még Damuval

Nem tudom, hogy a célhoz tartozik-e, vagy sem, de a Nemzeti Nyomozó Iroda hat hónapon keresztül hallgatta le egy kiterjedt dubajozási üggyel összefüggésben. Palácsik Tímea Répás Lajos, a Miss Hungary szépségversenyek tulajdonosa révén került a nyomozók látókörébe. Répást azzal gyanúsították, hogy 2010 nyarától szexmunkára közvetített ki lányokat Magyarországra és külföldre. A lányoktól elkérte keresetük 20-25 százalékát, és sokuknál feltétel volt egy próbaszex is Répás Lajossal. Répásra hat modell – köztük egy 14 éves szexmunkás – tett terhelő vallomást. Vajna Tímea az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy úgy került kapcsolatba a férfival, hogy az felkérte műsorvezetőnek, amire ő nemet mondott.

Egy biztos: férjének köszönhetően sok mindenbe belekóstolhat. Kipróbálta a színészkedést, gyémántokat lehet kapni üzletében, saját fánkozója, casting cége, sőt még saját szépségversenye (Miss Universe Hungary) is van.

Vajna Tímea gyémántüzletében / Fotó: lokal.hu

Rengeteg hollywoodi hírességgel pózolgathat, magánrepülővel utazgathat és olyan ruhát, cipőt, vagy ékszert vehet meg magának, amilyet csak akar.

Tímea Ben Affleckkel

Csak ehhez éppen csak egy közel 40 évvel idősebb, kevésbé jóképű és kisportolt testalkatú férfihoz kellett hozzámennie…

Tímea férjével, Andy Vajnával

3
https://hetijoarc.blogstar.hu/./pages/hetijoarc/contents/blog/44936/pics/lead_800x600.jpg
Andy Vajna,Palácsik Tímea,Vajna Tímea
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Sára válasza: Gülüszem bejegyzésére 2018-11-20 01:02:38
Andy Vajna okádék DE ne mondjuk már azt, hogy üres fejű ez a Tímea ! Nézd meg milyen élete lett! Hogy az öreg milyen már? Na és, alig van vele, egyedül lubickol a pénzes életben amúgy is mikor felfordul, akkor még sokáig élvezheti Timi a pénzét, mert még nem lesz öreg. Olyan pénzes életben lubickol, amit önerőből az ország népének 99.9%-a a büdös életben nem fog elérni mindegy mennyire erőlködik, mihez ért, mennyit tanul és mennyit dolgozik. Mi ő, ha nem okos? Kva okos. Tudja mire kell használni mindent amit tud, ahhoz, hogy elérje pont azt az életet, amire vágyik.
Válaszolok
Gülüszem 2018-03-24 20:25:26
Könyörgöm, ne alázzátok már meg az okos nőket azzal, hogy ezt a senkiházi, magamutogató, tízéves gyerek agyi szintjén tengődő libát okosnak nevezitek. Egy okos nő nem pucsítással, szelfizéssel és semmittevéssel tölti a napjait.
Válaszolok
Márta 2017-11-20 12:28:59
Magamutogató, dicsekvő élete nem irigylésre méltó. Belül üres szánalmas ember. Gyereke nem lesz, így van még pár éve megjátszani magát. Aztán maradnak a fájó egyedüli napok .
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?