6360 fővel emelkedett a fertőzöttek száma itthon
Ezzel 192 047 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában és elhunyt 115 beteg, így az elhunytak száma 4 229 főre emelkedett.
Blogolj!

Demcsák Zsuzsa, a botrányhős

Demcsák Zsuzsa valóban csak a botrányairól lenne híres? Mert abból számos volt/van neki. Sajnos bármennyire is kutattam utána, egy kisgyermekes családoknak írt receptkönyvön és a beszédes A másik életem című könyvén kívül nem nagyon találtam semmit. Ez is beszédes. Vagy minket csak a botrányok érdekelnek?

Fotó: Facebook

Zsuzsa Prágában (az egykori titkosszolgálati fellegvárban) született 1978. augusztus 21-én. Édesapja közgazdász, édesanyja főszerkesztője a Piac és Profit gazdasági havilapnak, amelyben a Demcsák-család tulajdonosi részesedéssel is bír. Tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, majd 2002-től az ELTE jogi karán folytatta.

Demcsák Zsuzsa tévés pályafutása a Magyar Televíziónál indult, az általa vezetett Tonik című ifjúsági műsorban. 1996-ban benevezték a Szupermodell című versenybe, ahol a legjobb 15 közé jutott. 1997-ben került a TV2-höz, ahol először a Fort Boyard – Az erőd című műsor házigazdája volt, majd riporterként tevékenykedett a Tények, majd a Jó estét, Magyarország! című műsorokban. Ám legtöbbet a Mokkában láthattuk. 2017. áprilisában, csaknem egy évtized után elhagyta a most már Vajna-csatornát és az ATV-hez igazolt. Azonban itt már nem evett meg túl sok „show”-t, mert az egyik reggeli ATV Startban – nagyon-nagyon finoman fogalmazva isdekoncentráltnak tűnt, és meglehetősen furcsán, akadozva-szakadozva beszélgetett az MSZP-s Szanyi Tiborral. Demcsák Zsuzsa egy Facebook-posztban elismerte, hogy hibázott, illetve – legalábbis elmondása szerint - kialvatlan volt. Végül közös megegyezéssel, nagy sebességgel távozott a csatornától.

Ám nem csak az ATV-nél viselkedett botrányosan, gyakran a TV2-őn sem tudta magát türtőztetni.

Egyszer – a Gyurcsány-éra alatt... – majdnem kormányszóvivő is lett belőle, ám, pechjére, ilyenkor mindenki átesik a legszigorúbb, ún. C-típusú nemzetbiztonsági ellenőrzésen. Vele is ez történt. Az eredmény még az ilyen kérdésekben elég laza Gyurcsány-adminisztrációnak is sok volt. Zsuzsa megbukott. Mégpedig az állítólagos maffiakapcsolatokkal rendelkező férjének köszönhetően. Kiderült, hogy akkori férje, Kiss József vállalkozó üzleti kapcsolatban állt Sz. Istvánnal. Utóbbi az egyik leghírhedtebb Pest megyei bűnözői csoportnak számító Koszi-klán egyik vezetője, aki ellen büntetőeljárás folyik. A rendőrség bűnszervezet vezetésével, működtetésével, illetve a diósdi kettős emberölés megrendelésével gyanúsítja. A gyanúsított védője, Danyi Csaba a Magyar Nemzetnek elmondta: Kiss József és Sz. István valóban ismerték egymást. Azt azonban nem tudta, milyen közös ügyleteik vannak, mondván: ő csak Sz. István büntetőügyében lát el védelmet, a férfi cégügyeit más viszi. A Magyar Nemzet mindenesetre úgy tudta, hogy az üzlettársi kapcsolat miatt Kiss József meghallgatását is tervbe vette a Pest megyei rendőrség a diósdi kettős emberölés miatt, de ez végül nem történt meg.

A műsorvezető viharos magánéletéről is igen sokat - és elég cifrákat... - lehetett hallani, olvasni, például válásáról és szeretőiről. Szóba került ott minden: maffiózó, brutális férj, csapodár feleség, alkoholizmus, ismeretlen és ismerős szerető, hazugsággal tönkretett házastárs és szétvert nő is. Ki ennek hitt, ki annak. Természetesen rengetegen érezték úgy, hogy le kell írniuk a „tutit”, úgy, hogy sem az egyik, sem a másik felet nem ismerik. Ám az is tény: végre olyan dolgokról is beszéltek az emberek, sőt, érdekelt szervezetek, áldozatok és potenciális szenvedők, amelyekről ilyen intenzitással talán soha korábban. A műsorvezetőnő könyvet is írt A másik életem címmel, amelyben saját életéből vett példákon keresztül beszél a családon belüli erőszakról, sorstársaival készített interjúival pedig a téma súlyosságára kívánja felhívni a figyelmet.

2007-ben volt egy szerencsétlen blogbejegyzése is – ami gyorsan törlésre is került –, amiből azt hozták ki, hogy lenézi a szegényeket.

Még a The Times is foglalkozott vele. A brit lap szerint a felháborodott olvasók „a gyakran az előző kommunista uralkodó osztályból kinőtt, újgazdag elit jellemző arroganciáját” látják Demcsák Zsuzsa gondolataiban. Másrészt megjegyzi, hogy védelmezői szerint ugyanakkor Demcsák Zsuzsa „tehetséges profi”, aki azért bűnhődik, mert nő, ráadásul vonzó és sikeres, bírálóit pedig az irigység és a rosszindulat vezérli.

Én biztosan belerokkantam volna ebbe a hercehurcába. Nehéz lehet anyaként helytállni ilyen helyzetekben.

Demcsák Zsuzsa lányával, Tamarával

Pedig egy dolog vitathatatlan: Zsuzsa nagyon jó anya, aki szereti gyerekeit és bármit megtenne értük.

Csak a többi ne lenne...

1
https://hetijoarc.blogstar.hu/./pages/hetijoarc/contents/blog/42794/pics/lead_800x600.jpg
botrányhős,Demcsák Zsuzsa,műsorvezető
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
colonell
colonell 2017-09-24 11:39:03
Hogy drogos vagy részeg volt teljesen mindegy. A fö büne a "liberal bolsi szalonkomcsi fasisztáknál" a sajto szabadságuk? megsértése volt mert mint egy gyerek, vagy részeg kimondta az igazságot!Feltette, a bornirt hülye részeges Szanyinak a kérdést ÉS VAN ROLA PAPIR? Ez volt a büne!Mocskos ATV, rasszista bagázs, sajto diktatura Merkel modra!Kosa Lajos Oslo
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?