6360 fővel emelkedett a fertőzöttek száma itthon
Ezzel 192 047 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában és elhunyt 115 beteg, így az elhunytak száma 4 229 főre emelkedett.
Blogolj!

Majka villanyszerőlőként kezdte, ma meg...

Bara Arisztid

A valóságshow sztár, rapper, színész, dalszövegíró és műsorvezető 1979. augusztus 5.-én, Ózdon látta meg a napvilágot. Szülei akkor biztosan nem sejtették még, hogy a kis Pétert egy ország fogja ismerni és szeretni.

Fotó: Facebook

Villanyszerelőként indult el a nagybetűs életben Majoros Péter, majd egyszer csak 2002-ben feltűnt a Való Világ-ban, és onnan nem volt megállás.

A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így lett Majka 2003-ban tagja Dopeman bandájának, a La Mafia Familának. Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza.

2004-ben jelent meg Majka (már Dopeman nélkül) második albuma Történt ami történt címmel. Az albumról négy kislemez jelent meg: a Történt, ami történt, a Bom Chicka Wah Wah, a Tysonnal készült Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalokból, amelyért VIVA Comet díjat is kapott a legjobb videoklip kategóriában.

2007-ben jelent meg harmadik albuma, Húz a szívem haza címmel. Az albumról eddig három kislemez jelent meg. Az első a Csak méreg című dalból készült. 2008-ban jelent meg a második kislemez, ami egy régi Pokolgép szám, az Ítélet helyett feldolgozása, melyben közreműködik Tyson, Pápai Joci és Game.

2009-ben jelent meg az album harmadik kislemeze az Érezd című dalból, melyben ismét Pápai Jocival rappel.

Dopemannal való barátsága kihűlt egy üzleti nézeteltérés miatt. Kettejük viszálya nagy visszhangot kapott a médiában, végül még egy televíziós bokszgálán is részt vettek.

Mindeközben az ózdi hős műsorvezetői karriere is ívelt szépen felfelé.

Majkát a Való Világ után először 2004-ben a Cool TV hívta magához műsort vezetni. 2006októberében csatlakozott a Danubius Csili stábjához, ahonnan 2007-ben távozott. 2007-től 2008 végéig a Viasat 3 műsorvezetője volt.

2010 óta dolgozik a TV2-nél, ahol először az Ezek megőrültek! című műsort vezette Rákóczi Ferivel közösen. 2011-ben és 2016-ban A nagy duettett vezette Liptai Claudiával. 2013-tól a Sztárban sztár egyik zsűritagja. 2014-ben és 2015-ben a Rising Start vezette Ördög Nórával, 2016-ban pedig a Star Academyt vezetik együtt. 2017 januárjától az 50 Milliós Játszma házigazdája.

A színészkedésbe is belekóstolt, 2005-ben Majka megkapta első filmes szerepét, a Szőke kólacímű film egyik főszereplőjét alakította.

Ezek után nem is lepődtem meg - amikor számomra kiderült - hogy Majka profi pókerjátékos, aki több országos versenyt is megnyert, mint például 2007-ben, Magyarország legnagyobb pókerklubjának az éves összetett versenyét.

Egy ilyen férfi falja a nőket- gondolhatnánk. És jól is gondoljuk. Rengeteg hölgynek csapta a szelet. Egy időben a Fresh együttes énekesnőjével, Villányi Andreával járt, de összehozta a sors Kiss Ramónával és Debreczeni Zitával is.

Jelenlegi élettársa Hornyák Hajnalka, ismertebb nevén Dundika, modell. A nagy szerelem első gyümölcse Marián (2011. november 11.), akit tavaly követett a kis Olivér (2016. április 12.).

Olivér 1 éves / Fotó: Facebook

Egyszer megkérdezték tőle, hogy visszatekintve hogy ítéli meg, el tudott volna végezni egy egyetemet, ha akart volna, vagy nem voltak meg hozzá a képességei?

„Az életben szerintem az a legfontosabb, mikor nő be az ember feje lágya annyira, hogy lássa, mit akar az élettől. Ha annak idején meglett volna a magamhoz való eszem, vagy hallgattam volna másokra, akkor játszi könnyedséggel el tudtam volna végezni bármelyik egyetemet, és mondjuk remek védőügyvéd lehetett volna belőlem. Lehet persze, ha így történt volna, akkor most halálra unnám magam abban a közegben.”

Nekem mindenesetre úgy tűnik, hogy mi így jártunk jobban.

https://hetijoarc.blogstar.hu/./pages/hetijoarc/contents/blog/37452/pics/lead_800x600.png
Majka,Majoros Péter,műsorvezető,rapper
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?